Första vårdagen i Piteå

Första vårdagen i Piteå

Igår var det äntligen dags för våren att komma till Piteå, vi firade i två timmar på gräsmattan!
Okey då, det var ganska kallt och jag fick hämta extra tröja.. men ändå, VÅREN ÄR HÄR!

På kvällen gick jag ner till vattnet för att se solen gå ner, älskade kvällssol ♥

Det var så himla fint, så som det bara kan vara i norrbotten en kväll i maj.

Trevlig sällskap hade jag också!

Och kaffe för att hålla värmen!

Sen gick jag hem, hämtade tvätten och somnade.

0 thoughts on “Första vårdagen i Piteå

  1. underbara naturbilder! jag blev riktigt avis och man hade ju velat vara med när man ser dina fina bilder! jag har alltid velat upp till norrland men har liksom aldrig kommit dit.. förrän i somras! jag var dock bara så långt upp som höga kusten i ångermanland men ändå! det var rätt långt upp för en riktig skåning som jag! se gärna mina fina inlägg därifrån, de är publicerade i juli förra året! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *