En hemma-torsdag

En hemma-torsdag

Idag är jag bara hemma och pysslar, orkade inte gå till kontoret. Det är ju trots allt röd dag!

I söndags gick jag lös med teakoljan på varenda möbel jag äger. Så här fint blev vardagsrumsbordet.
Ska gnugga in Ringremover på fläckarna som är kvar sen också!

Så här ful var skivan innan.

Stolarna, nattduksbordet, sidobordet, stringhyllorna och bokhyllemöblen i köket fick också nytt liv.

0 thoughts on “En hemma-torsdag

  1. Ja just ja! Det är ju röd dag hemma i Sverige. Vilken lyx 🙂 Bra att du passade på att ta det lite lugnt. Eller, lugnt och lugnt. Du tog ledigt i alla fall 🙂 Kram!

  2. Å ringremover minsann, det visste jag inte ens fanns men absolut något som jag borde skaffa fram! Vart finns det att få tag på?

  3. Heter oljan "teakolja" eller det något speciellt märke? Vart köper du det? Undrar även vart man får tag på ringremovern. Har själv ett vardagsrumsbord som behöver fräschas upp 😉 Tack för en superfin blogg!

  4. på tal om absolut ingenting. så sitter jag, om några veckor på ett flyg med destination new york! och om jag får besvära dig, så vore det ju förträffligt om du hade några braiga tips att dela med dig av 🙂 någonting vi absolut inte får missa typ, eller någonting vi bör undvika eller tänka på. och lite av ren nyfikenhet bara, på ett ungefär, hur mycket pengar gjorde ni av med?
    men svara nu bara på detta om du tycker det är kul att dela med dig, och framför allt bara om du har tiden okej! 🙂

  5. Mina teakmöbler skulle också behöva få sig en omgång. Det är det enda dåliga med teakmöbler. underhållet. åh jag önskar jag var husligare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *