Söndagsbestyren

Söndagsbestyren

Blus från HM, skorna är swedish hasbeens och resten vintage.


Hejudamig vad jag gått an idag! Har oljat in alla mina teakmöbler med teakolja, sorterat böcker och packat ner klänningar som ska flytta till Sthlm. Jag gillar´t! Men nu ikväll kände jag, efter över ett dygn utan mänsklig kontakt, att det var dags att träffa Carro. Så vi såg film och åt chips! Hoppas er helg varit fin ♥

0 thoughts on “Söndagsbestyren

  1. Du gillar också älgar alltså? Jag har alltid varit oerhört fashinerad av de stora ståtliga djuren och har älgar i form av mjukisdjur, kuddar, tofflor, blompinnar, potatissticka, kökshanddukar – you name it, här hemma 😀

  2. Sv: är inne lite på svalor men funderar även på ifall jag skulle göra rosetter istället då jag har en svala på sidan av benet. Det tåls att tänka på 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *