Torsdagstokigheter

Torsdagstokigheter

Klänning, tröja & brosch från secondhand.

Idag klev jag upp astidigt för att gå luciatåg. Det är en lång historia men den korta förklaringen är att vi varje år har en L-fest när min vän Lindie fyller år och att vi idag började denna med att väcka henne med fika, ljus och skönsång i trapphuset. Dock var hon redan vaken och ute på löprunda. Så sjukt morgonpigg människa!

Annars så struttar jag mest omkring och är glad i mina vårklänningar, försöker väga upp all snö som ligger på marken här uppe i Norrbotten. En annan sak som också väger upp är att det fortfarande är ljust ute och klockan är snart elva på kvällen. Älskade midnattssol ♥

0 thoughts on “Torsdagstokigheter

  1. Lät himla mysigt med Luciatåg, fast samtidigt väldigt väldigt jobbigt nu när man längtar så mycket till sommaren! Sol, värme, bad och fräknar! Men härligt att ni tänker utanför ramarna! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *