Hus & hem retro, tisdagsplaner och ny logga!

Hus & hem retro, tisdagsplaner och ny logga!

1. Det var några av er som uppmärksammat att Karolines vintage var med i Hus & hem retro. Mycket riktigt var det så och igår fick jag se det själv! Jag tycker verkligen om den tidningen, riktigt välgjorda reportage, bra fakta och snygga bilder.

2. Idag har jag planterat om mina pelargoner, städat och ska snart få besök av en reporter och fotograf för en tidning. Sedan ska jag skriva klart en låt jag börjat på, göra praktikuppgifter klara och lämna in lite kvitton för resor. Jag funderar även på att göra en liten film om min lägenhet. Kan vara roligt att ha eftersom den kommer förvandlas till kaosförråd / nödboende för mig och Carro.

3. Nu är bloggens header helt klar, vad tycks? Det är Linus Jonsson som fixat och trxat, kolla in hans blogg här vettja!

0 thoughts on “Hus & hem retro, tisdagsplaner och ny logga!

  1. Jätetfin header, kunde inte vara bättre. Den känns `vintage´, den är välpropotionerad och så känns den ju så mycket du. Kram

  2. Sv: Absolut, ska hålla dig uppdaterad!

    Oh himla kul med tidningen! Ska köpa den på vägen hem från bion ikväll. Riktigt fin tidning på många sett och vis. Extra kul med dig i!

  3. Vad kul med reportaget, grattis!!
    Och dina våriga, gula byxor inspirerade mig, mitt i göteborgsgråheten, att go bananas i färgshopping. Hittade din fina knytblus som jag bara var tvungen att få med mig hem!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *