Bilder från lördagen fast jag är nu hemma i ett snöigt norrbotten

Bilder från lördagen fast jag är nu hemma i ett snöigt norrbotten

Här är två bilder på mig och Andreas från i lördags när vi var på Rocket room med fina vänner!

Nu är jag dock hemma i Piteå igen, fick en chock när jag vaknade upp på nattåget och tittade ut över snötäckta skogar!!! Nu ska jag gå till skolan och fixa med lite saker plus öva på en låt, ikväll är vi ett gäng som sjunger på Krokodil i stan. Puss ♥

0 thoughts on “Bilder från lördagen fast jag är nu hemma i ett snöigt norrbotten

  1. Krokodil är mitt favoritfik i Piteå. Ja rentav ett av mina favoritfik i hela Sverige. Och vet du, om du är i norrbotten samtidigt som mig under sommaren skulle jag gärna ta med dig på mina favoritställen i min lilla hemstad!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *