En förklaring om hur det ligger till!

En förklaring om hur det ligger till!

Men hallåå??? Bor inte du i Pite? Vaddå midsommarkransen? Hur i helsicke fick ni tag på lägenhet där?

Alltså, så här ligger det till:
Jag bor bara här på låtsats! Min fina lilla lägenhet i Piteå står och väntar på mig. Jag gör praktik på Rytmus här i Stockholm nu och det är därför jag ”bor” här med min kära Andreas! Vi bodde i en litet rum långt bort från slutstation på pendeln innan, utan internet, ingen tv eller radio, inte ens en säng hade vi. Jag har svarat på en miljon annonser på blocket och till slut fick vi komma och titta på denna lägenheten som uthyres i andrahand av två fina människor. Vi föll direkrt för både lägenheten och dom som rår om den. Detta var ömsesidigt så vi fick flytta in medan de är på europasemester i sin folkabuss ♥

På söndag åker jag tillbaka till Piteå för att gå i skolan. Lägenheten får vi ha under maj och Juni, så jag ska försöka vara här nere så mycket jag bara kan under dessa två månader!

0 thoughts on “En förklaring om hur det ligger till!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *