11 svar på 11 frågor!

11 svar på 11 frågor!

Fina fröken pimpinell har skrivit 11 frågor och utmanat ett gäng fina bloggare att svara på dessa!1. Vilken är din bästa klänning? Det går tyvärr inte att svara på, men dessa ovan är alla favoriter! Alla är vintage och köpta för billiga pengar på loppis och de svå sista har jag fått av min moster.


2. Vad väljer du, vintage eller nytt? Vintage, självklart! Både för miljön, plånboken och estetiken!3. Favoritdoft? Tvätt som hänger ute på sommaren och tvåtaktolja!
4. Om du skaffade en hund, vad skulle det vara för en och vad skulle den heta? Jag har ju redan en hund, chihuahuan Elvis! Men jag drömmer om en liten Ragnar också, kanske en jackrussel eller bostonterrier!5. Vilken är den bästa bilden på dig? Varför? Kanske någon av dessa!? Jag gillar dem eftersom det var en av de roligaste spelningarna och eventen jag gjort.


6. Tror du på spöken? Motivera! Jag tror på något liknande i alla fall, vet inte om jag skulle kalla dem spöken dock. Jag VET att det finns sånt som inte går att förklara!
7. Vilken är bästa färgen och varför? Har haft en period nu ganska länge när jag älskar gult.8. Bästa smycket, brosch, örhängen, armband, halsband eller ring? Jag använder inte smycken så ofta men mina favoritsmycken är ett halsband som jag fått av Andreas plus mitt silverarmband som jag aldrig tar av mig. Det är från gambia och betyder väldigt mycket för mig!9. Vad skulle du klä dig i om du skulle på nobelfesten? I folkdräkt från Ångermanland eller någon stor fluffklänning som jag skulle sy själv!10. Finns det någonting du är riktigt bra på? Jag är väl lite mindre bra på många saker istället kanske?11. Vad går igenom dina tankar just nu? Att jag är så himla nöjd och glad just nu! Världens bästa praktikplats, får vara med min Andreas, Stockholm, vår, musik, vänner, dans osv.

0 thoughts on “11 svar på 11 frågor!

  1. Av dina favoritklänningar är den gula min favorit, galet fin! Och lika så din outfit med vit skjorta och gul kjol, sextiotalsvibb liksom

  2. Du är riktigt fin!
    Kan du snälla visa hur du gör några olika frisyrer som du brukar ha. Skulle gärna vilja veta hur man fixar håret så fint!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *