Midsommarkransen

Midsommarkransen

Här är jag igår, glad i hågen med gul vintagetröja från new york! Jag var på Rytmus hela dagen sen träffade jag min vän Sofia som jag gick foliks med och inte träffat på fem år!

Och här är det vi pysslade med i helgen ♥
Efter alla dessa mejl och annonser fick vi äntligen svar och ska få hyra en lägenhet i två månader.
På söndag flyttar vi in i världens finaste tvåa med sneda skåpluckor i midsommarkransen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0 thoughts on “Midsommarkransen

  1. oj vad kul! grattis! vet du, jag bodde i kransen i fem år! det är den sötaste statsdelen i stockholm. det är så lugnt och skönt där, så fina hus och det känns verkligen som en egen liten by. när jag tänker på stockholm så tänker jag på kransen, för det är det jag saknar. och så tänker jag; är det på midsommarvägen du ska bo? för va komiskt det hade varit om du skulle bo i min gamla lägenhet 🙂

  2. Åh vad roligt för er Karoline OCH vad kul att se dig i RETRO! Vad roligt att du får så mycket uppmärksamhet. Måste säga att jag är avundsjuk på alla fynd du hittar. Det jag vill ha hittar jag aldrig! Men en dag kanske….

    Kram på dig

  3. Åh vad glad jag blir för din skull! Precis det du ville! 🙂 Ser fram emot att få se en massa fina bilder från ditt crib! Fantastiskt!

    🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *