Stockholm i mitt hjärta

Stockholm i mitt hjärta

Alla kläder är från secondhand.Finaste bästa läsare! Har ni det bra? Jag har det så himla bra på min praktikplats med trevligaste handledarna! På bilderna ovan ser ni hur det ser ut där vi bor, vi sover på golvet och har bara en stol. Haha. Inatt drömde jag att vi fick en lägenhet i midsommarkransen med balkong och badkar, det är min högsta dröm just nu ungefär!

0 thoughts on “Stockholm i mitt hjärta

 1. Vilken underbar kofta, åh! Och så bra att du trivs på din praktikplats. Att man trivs där man jobbar är ju så otroligt viktigt för hur man trivs med livet. Kram till dig

 2. Man får helt enkelt tänka att det är rätt fint att ha en lägen het överhuvudtaget i sthlm. Men visst drömmer man sig bort en del. Hemnet är lite av en söndagssyssla för mig. På söndagar flyttar jag in i alla möjligt lägenheter.Det är rätt trevligt.

 3. Hej Karoline,
  Jag har just upptäckt din roliga blogg och jag tycker att du är så fin i håret!
  Jag undrar hur du gör för att få så fina lockar.
  Och hur gör du för att får lockarna att hålla en hel dag?
  Är det mycket jobb bakom?

  Vänligen
  Eva

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *