tisdag

tisdag

Jag har varit så himla dålig på att svara på era kommentarer nu senaste tiden, förlåt! Just nu beror det på att jag kommer hem så himla sent och att vi inte har något internet i lägenheten där vi bor. Om det är något särskilt kan ni alltid kontakta mig på Karolines vintages facebooksida

0 thoughts on “tisdag

  1. Vad tråkigt att ni inte hittar lägenhet, det är verkligen sjukt svårt. Men gör som jag och Carl gjorde, gör ett Event om att ni letar lägenhet och presentera er själva och så. Sedan bjuder ni in alla era vänner och gör så att de kan bjuda in sina vänner. Det fungerade strålande för oss, så förhoppningsvis gör det de för er med! Kram!

  2. Hej tänkte bara tipsa om att jag just nu kör en helgens blogg tävling där du har chansen att bli länkad inför mina 400-800
    unika läsare dag så passa på att anmäla dig:)
    Har även andra tävlingar med fina priser så passa på att gå in och anmäla dig:)
    Vill du inte ha sådana här komentarer så ber jag om ursäkt och hoppas du får en underbar helg!:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *