Installerad

Installerad

Nu har jag flyttat in här hos Andreas i hans lilla lägenhet i Stockholm. Jag ska göra praktik i tre veckor på Rytmus och igår var min första dag. Jag älskade det!

Vad jag annars tänker pyssla med här i stora staden är att gå på bröllop, träffa massa kompisar, gå i vintageaffärer och dansa lindyhop! Vi letar och letar efter en bättre lägenhet också, men det går inge vidare.
Hoppas ni har det fint ♥

0 thoughts on “Installerad

 1. Jag antar att du ska dansa på Chicago? Det är så fint! Tyvärr är det inte det lättaste att hitta boende i Stockholm, då skulle jag fortfarande inte bo hemma =/. Hoppas ni har tur i alla fall! Kram

 2. Fin fina du! <3
  Jag köpte förresten en likadan kjol igår på Beyond Retro fast här i Göteborg.

  Har en fråga till dig, undrar om jag hade kunnat få intrevjua dig?
  Intervjun läggs sen isåfall upp på min blogg där jag också länkar till din blogg & facebook sida 🙂
  Hör gärna av dig om du hade tyckt att de vart kul, och skriv gärna din email adress så jag kan maila frågorna!

  Kram

  /Monrou

 3. Det är ungefär det svåraste som finns att hitta lägenhet i Stockholm. Just nu bor vi i en som vi bara har i två månader, ja alltså vi bor praktiskt taget i vår resväska. Inte så skoj. Jag som älskar att samla på små prylar kan inte köpa något.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *