Åker iväg igen

Åker iväg igen

Allt jag har på mig är secondhand ♥


Herre gud, nu åker jag iväg igen! Efter två dagar i studion i Piteå sätter jag mig på bussen ner till Övik och familjen nu. (Ska ju hålla workshop i Umeå på lördag). Väskorna är packade till bredden för på söndag bär det av till Stockholm för praktik i tre veckor. Jag ska vara på Rytmus med en sångpedagog och det ska bli så himla roligt att få bo i stockholm och göra det jag älskar!!!

0 thoughts on “Åker iväg igen

  1. Vad roligt att du ska till rytmus, har några vänner som går där! Ska faktiskt med min vän och hälsa på en dag om si så där två veckor 🙂
    Hoppas du får det jätte bra!

    ps. jag gillar gillar gillar verkligen din blogg

  2. Hittade av en slump till din blogg. Verkligen tur säger jag bara… sååååå underbar din blogg är! Kläderna, stilen, allt du gör; kan man bli annat är inspirerad. Ha en finfin helg!
    Kram Frida

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *