tokfredag

tokfredag

Halloj där, här är jag och mina sneda tänder! En sån sjuk dag jag haft idag… Företagsfrukost, hoppa in på ett jobb, träffat saknad person på HM och bli helt rörd, sett underbar konsert och grinat ännu mer.

Jag har inte ens haft de här kläderna idag, hade mockakjolen för första gången och spillde smör på den på lunchen så den är förstörd. Detta bytte jag om till när jag var hem och och kastade i mig middag innan konserten.

Jag fick hoppa in och va stylist idag och prata om vårens trender på Piteå fashion weekend, skitkul ♥

Sedan gick jag på konsert på acusticum.

Och åt lite för många sånna här för att det ska vara ok.

Sedan spelade Linnea Olsson och det var magiskt. På riktigt!

0 thoughts on “tokfredag

  1. Va fin du är!

    Jag skulle vilja göra ett inlägg om dig på min blogg, som inspiration & länka till din blogg, så jag undrar om de hade vart okej om jag lånade en bild från din blogg? 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *