Min fredagkväll

Min fredagkväll

I fredags hade vi syjunta hemma hos Moa.

Jag sydde fast pärlor på koftor…

Och fixade till den perfekta mockakjolen!!! Skulle ha tagit en bild på hur den såg ut innan, haha. Den var hellång och i volanger, ni skulle sett Andreas min när jag testade den på kupan!

Lindie sydde jeans till sitt ena SMASK-bidrag.

Moa lagade hål.

Hon har det himla fint i sin lägenhet!

Jenni pluggade gehör.

Och så var min fina fredagkväll ♥

0 thoughts on “Min fredagkväll

  1. MOCKAKJOLEN!! Alltså, så så så så underbar! Har letat efter en mockakjol (i andrahand, skulle aldrig köpa mocka eller läder i förstahand) hur länge som helst. Mitt letande får fortsätta, men har aldrig tänkt på att det är ju ganska lätt (?) att fixa om en som kanske inte ser helt perfekt ut från början.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *