Köpte te bara för att det var fint, gillar ju inte ens te

Köpte te bara för att det var fint, gillar ju inte ens te

Jag har gjort det igen, köpt onödig sak för den hade fin förpackning, (tur att jag var vänner som gillar te)!

Och i fönstren dör alla blommor eftersom. Rosen ovan hann börja dö på väg hem från affären redan.
Alla pelargoner som övervintrat har nu gett upp och sticklingarna som jag satt gör likadant 🙁

Men jag har världens finaste skor i bokhyllan i alla fall, som om de vore prydnader ♥

0 thoughts on “Köpte te bara för att det var fint, gillar ju inte ens te

  1. Äh, man FÅR köpa onödiga saker. Då och då i alla fall. Själv köpte jag sju tesorter i Sri Lanka för några veckor sedan. Kanske inte så nödvändigt då det var fem sdorter som var väldigt lika. Men, det var ett bra minne. Och jag gillar ändå te.

    ps. såg att du hade storlek 35 i dina swedish hasbeens. Blir lika glad varje gång jag ser någon ha små fötter som mig. Jag har förvisso en smula mindre men jag tänker alltid; seger! jag är inte den enda med bebisfötter! haha ds.

  2. Du valde ett väldigt gott te trots att du gick efter förpackningen! Just det där hör till mina favoriter 🙂 Fast jag är också mer av en kaffedrickare. Men vitt te kan man ju dricka t.o.m. innan man ska sova, eftersom det väl är fritt från tein? Och hälsosamt! 😉

  3. Svimmar lite över skorna! Jösses vad fina! Och jag är exakt likadan angående att köpa saker bara för att förpackningen är fin, men jag ser det som ett sätt att upptäcka nya saker som man annars kanske inte skulle ha provat!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *