onsdagskläder

onsdagskläder

Röd sailorklänning, vintage.Hej finaste bloggläsare. Idag struttar jag runt i min finaste sailorklänning i rött, älskar den! Idag är Att göra listan lång. Och igår kväll träffasdes vi ett gäng sångerskor och sångare för att nörda sångteknik och fika, en riktigt bra stund. Nu ska jag äta en äcklig matlåda och sedan sätta mig vid pianot. Puss ♥

0 thoughts on “onsdagskläder

  1. Vilken fin klänning!

    Jag vill bara säga att jag tycker din blogg är väldigt bra och inspirerande. Jag besöker den nästan varje dag. Är väldigt intresserad utav vintage, och håller även på mycket på musik, så det är kul att jag hittat en bloggare med liknande intressen. Tack för en bra blogg, och lycka till med allt! 🙂

  2. ja, jag är lite förälskad i alla Hasbeens just nu, pastellerna <3

    Kraghalsbandet hittade jag på Gina Tricot, jag blev mäkta förvånad, och glad över det. Jag köpte även ett med pärlkrage 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *