Stockholm dag 1

Stockholm dag 1

I fredags vaknade jag upp i Stockholm och peppen var enorm.

När Andreas slutat jobbet åkte vi in mot söder för att strosa runt och senare äta mat.

Här är jag när vi är påväg till restaurangen.

Målet var Hermans på fjällgatan med den fantastiska utsikten och goda maten.

Allt är vegetarisk och organisk så vi åt oss proppmätta.

När vi ätit klart var stockholm mörkt men utsikten fortfarande sagolik.

Sedan gick vi till Bonden bar och jag var peppad på musikquiz, fast vi gick vidare innan det började tillsammans med Andreas kusiner och hade en såndär superfin kväll som gör att jag ler när jag skriver om den.

0 thoughts on “Stockholm dag 1

  1. Vacker du är! Vad mysigt ni verkar ha det, ni är så fina. Har aldrig varit på Hermans, får leta mig dit nästa gång jag besöker stan!

  2. Läskigt att se dig går runt i "mina hoods."
    Och Hermans är verkligen jättetrevligt! Bra på julen också, de har vegetariskt julbord <3

  3. Hermans är så himla himla bäst! Igår berättade min pappa att han tagit en endagstur till Stockholm i lördags, med sin sambo, och att han själv valt att gå till Hermans! Blir så stolt över att min pappa väljer ett veg-ställe framför en restaurang där de ev. kunde ätit djurkött.

    Och förresten är du så himla tjusig!

  4. Om du kommer till Stockholm någon gång i en snar framtiden vore det väldigt kul att ses! Kanske ta en loppisrunda? Du verkar vara en så rolig tjej!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *