Slutet på igår och början på idag

Slutet på igår och början på idag

Igår kväll kom Moa över med en flaska champange.

Vi firade att vi fått in våra första fakturor på företagskontona, tjihooo!

Och imorse bjöd Moa oss på frukost för att fira kvinnodagen. Haha, NEJ så var det verkligen inte! För kvinnodagen är inte en dag man firar!!! Dagen är till för att uppmärksamma orättvisor så som löneskillnaderna mellan kvinnor och män! (ville bara säga det)

Nu ska jag snart sätta mig i flygtaxin och åka mot Stockholm ♥
Puss på er kvinnor och män!

0 thoughts on “Slutet på igår och början på idag

 1. Åh vad glad jag blir när du skriver så (om internationella kvinnodagen)! Jag ligger hemma och är vrålsjuk och kan inte gå ut och demonstrera och blir bara argare och argare över alla mina puckon till vänner som gratulerar på internationella kvinnodagen på facebook. Jag vill inte ha ett grattis eller ett fång blommor. Jag vill (bland annat) ha lika lön för lika arbete.

 2. Tack! Ja det ska bli spännande – fullt upp, men det känns skönt att ha en plan. Även om det kommer vara på en liten skala till en början. Men det är kul under mammaledigheten:)

  Grattis! Vilka fina champangeskålar ni skålade i! Sådana letar vi också efter.
  Hoppas vi ses snart!
  Kram

 3. Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej! Jag hade ju lovat mig själv att idag var dagen jag och han den där mannen min skulle dricka min ryska champagne. Men jag kom helt av mig i matkoma och telefonsamtal med pappa om kvadratmeter. Damn it. Nu sover dessutom han jag skulle skåla med.
  Känner mig gravt besviken här.

 4. Håller med. Verkar vara många som tror det är nott slags jävla morsdag eller massage dag för kvinnor. Alla tjatade om att bli uppvaktade mm. Bullshit

  Kram MARIA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *