0 thoughts on “Vårupproret del två

  1. Ditt hår är så bra! Verkligen pippifärger på hela du. Som att Pippi blivit lite äldre och fått barn med Tommy= en dotter med lite galenhet men även växt upp med mera kaffekalasfikande och lugna farmor och farfar.

  2. SV: Vad kul att jag kunde göra någons dag!!! Det var fint att du ville besöka mina drömmar! Du var så vacker i din gröna HM klänning vill jag lova (fast det visste jag ju redan)! Kram på dig och tack för en superfin blogg!

  3. åh va fin du är! jag längtar till jag få ta på mig vårkläderna! MEn en så länge är det way to cold för mig, jag är så nära varje morgon men inser att jag kommer frysa ihjäl om jag väljer vårklänning, igår valde jag ändå klänning och strumpbyxor tyckte de va för jevla kallt, sen såg jag att de va 13 minusgrader :S hhaha… men härligt vår inspo från dig i alla fall!

  4. å tjusigt tjusigt jag älskar verkligen gult och dina skor är ur snygg. Vilken tur att jag nyss har fått ett par liknande av min mor att iviga i vår;) Finaste du lyser som en sol:) Ha det gott! // Med vänlig hälsning,Petra

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *