Måndag

Måndag

Närbildernas närbild på dagens klädsel, en vintageblus och barnkofta från Cubus.

Idag har jag gjort det roligaste jag vet igen, repat mina låtar med världens finaste band ♥ Jag blir nästan tårögd när det låter så svängigt. Igår bokade jag biljetter till Stockholm och det känns helt jäkla otroligt fint att få träffa min kära Andreas, var alldeles för många veckor sedan sist. Han har alltså flyttat till Stockholm nu och jobbar där, det betyder att vi numer bara har 90 mil mellan oss istället för 140 ♥

0 thoughts on “Måndag

  1. Vet hur det känns när man känner att repandet går som bäst! Vi spelade en låt en gång, gjorde om den och den blev så fin att jag blev alldeles rörd! bra känsla 🙂 kram

  2. Åh, skulle så gärna vilja höra dina verk framöver! Vad roligt att avståndet mellan er blivit kortare, otroligt skönt det måste kännas! 🙂

  3. Åh vad det låter spännande. Jag saknar mina band, spelar inget alls nu förtiden. Håller med föregående talare och önskar att man fick höra något allster någon gång. Kram påre!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *