Vårupproret!

Vårupproret!

Emma har startat våruppror och eftersom jag har så sjukt många vårklänningar var det självklart för mig att vara med, här är mitt första bidrag. Tokblommigt, puffigt och knalligt skärp till det, allt är vintage.

Sedan vill jag presentera den underbara våren vi har här i norrbotten, så här ser det ut.

Alla människor i stan har letat sig ut på isen för lite grill och solmys.

Vissa åker skidor, andra åker skridskor och vissa (jag) går runt i blommig klänning.

Jag och Jennie mötte ett gäng vänner som glatt ställde upp på en bild ♥

Och så ser den fantastiska våren ut här ♥ min bästa årstid!

0 thoughts on “Vårupproret!

  1. Oj vad annorlunda att se att det fortfarande ligger kvar så mycket snö! Här ute i östergötland är det helt bart på marken och ingen jacka behövs när solen är framme! Men det ser otroligt skönt ut! :)Kram!

  2. Oj vad annorlunda att se att det fortfarande ligger kvar så mycket snö! Här ute i östergötland är det helt bart på marken och ingen jacka behövs när solen är framme! Men det ser otroligt skönt ut! :)Kram!

  3. Oj, så snöigt!
    Här är marken helt snöfri och det är soligt och grönt. Vi fick knappt alls sådär härligt vinter här i Sörmland i år.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *