0 thoughts on “Snygg mat

  1. Saltå-förpackningarna är så fina! Älskar Garants "nya" förpackningar också. När jag bodde i Sverige handlade jag allra helst på Willys eller Hemköp bara för att kunna köpa Garant.

  2. Ja. S.a.l.t.å.k.v.a.r.n. fintfintfintfintfint. Så himla lycklig över att det finns någon där ute som förstår att även matförpackningar är inredning och vikten vid att omgärda sig med tusen 😀

  3. Underbara förpackningar! Tänk om alla kunde satsa på lite vintage förpackningar, då skulle det ju bli så mycket roligare att handla mat!

  4. Håller helt och hållet med dig, snygga förpackningar piffar verkligen upp köket. Därav är salta kvarn och Garant toppen! Fast det vore helt klart trevligt om fler hakade på trenden och såg till så att förpackningarnas utsida var trevliga att titta på! Ha en fin tisdag!

  5. Oj vad fint du har det, jag tänker inte på sånt…har så mycket burkar och lådor så jag brukar inte bry mig om vad jag köper…(dock måste det vara ekologisk)

  6. Du verkar ha missat att köpa "glassrån" från Caprice. Den burken är jättefin och skulle nog passa dig. Litet tips bara 🙂

  7. Så fint! Man ska ställa fram det som går, så tråkigt att gömma allt i skåp när det finns så mkt fin förvaring.

  8. Visst gör det mycket med fina förpackningar! Det lockar fram glädjen i bak- och matlagning. Jag köper också ofta av Saltås produkter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *