Måndag

Måndag

Så här såg jag ut imorse innan lockarna ”hängt ner sig”.

Det var soligt och hög tid att gräva fram ett par solglasögon, länge sedan sist!

Annars så har den här dagen både varit helt fantastisk och en riktig skitdag! Det som var fantastiskt var att spela med bandet, att höra sina låtar med full sättning och gilla det man hör. Nu är jag trött och har massor att göra.. Jag saknar Andreas och är ledsen för att vi aldrig har tid att ses.

0 thoughts on “Måndag

  1. Fining! Visst är det underbart med sol! Man känner verkligen att vår och sommar snart är här. Underbart! Hoppas att du och Andreas finner mer tid till varandra, måste vara fruktansvärt jobbigt att bo så långt ifrån den man älskar, och denna saknad. Ni gör det så bra och är så fina tillsammans!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *