Jobbar hemifrån idag

Jobbar hemifrån idag

Hej på er! Idag jobbar jag hemifrån, försöker skriva fakturor, offert och loggbok till examnsprojekt.

Den här gamla planchen kan jag titta på när jag blir less.

Jag har haft möte med popkolloUmeå också, här ska det göras världens bästa kollon!

Ställer tillbaka disk mellan varven..

Och håller på att bygga en sida till Karolines vintage på facebook. Välkomna!

Jag har plockat fram pelargonerna ti ljuset nu igen, är lite orolig över dem!

Nu ska jag fortsätta med allt som ska göras, sen ska jag äta semla.

0 thoughts on “Jobbar hemifrån idag

  1. Oh la la….jag skall genast plocka upp mina pelargoner, köpte specialjord igår, hoppas att det går vägen. Bra syndat där på Lagerhaus. I dom glasen blir allt man dricker lyxigt å så har jag förstått att de är fina som ljuslyktor också. Hej!

  2. Låter som att du har haft en bra dag! Ibland är det skönt att få jobba hemifrån. Det där med pelargoner är trixigt. Hur gör du för att få dem täta och fina? Mina blir lätt väldigt rangliga. Fin blogg du har. Kommer att botanisera i den och få lite inspiration 🙂
    Emma

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *