Bästa torsdagen på länge

Bästa torsdagen på länge

Hej finaste läsare. Nu ska jag snart åka till Luleå på gala. Magma firar 10 år och firar med mingel, mat och föreläsningar. Magma är en förening för kreativa kvinnor som är intresserade av kultur, jämställdhet, integration och företagande. Perfekt! Sedan kommer Andreas med flygen och jag längtar så det är löjligt just nu!

0 thoughts on “Bästa torsdagen på länge

  1. Det är den bästa känslan som finns 🙂 Jag är alltid så otroligt glad när det fortfarande pirrar när min karl och jag varit ifrån varandra i några dagar. Ska till Öland i helgen så på måndag får jag känna pirr igen. Lovely 😀

  2. Riktigt tjusig blogg du har! Började följa den här om dagen så jag länkade dig på mig blogg.
    Inväntar programmet du ska vara med i också! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *