längtar mest till imorgon!

längtar mest till imorgon!

Kappa, skärp och basker är från secondhand.


Idag har jag för första gånget i mitt liv lagt en massa pengar på ett gymkort. Nu ska jag alltså bli stark! Jag inviger mitt dyra träningskort med ett aerobicspass ikväll. Imorgon kommer Andreas hit ♥♥♥ Vi har inte setts sedan nyår så jag längtar så jag dör!

0 thoughts on “längtar mest till imorgon!

  1. Jösses jag drog igång samma sak. Tema för 2012 är hälsa och bli stark. Men oj nu sitter jag med träningsvärk och går som om jag har problem med lårbenshalsen:) Men det är bara att ge sig på det igen.

  2. Tack Karoline för din fina kommentar! Tänker att din fina vintagestil påminner om hur min mamma såg ut som ung. Hon föddes 1934 och var kring 20 år mitt på femtitalet. Jag älskar gamla svartvita foton på mamma och pappa och klädstilen som är så fin.

  3. Dö inte kära du! Jag och Igor tackar och bockar för den fina kommentaren! 🙂 Det finns en hel kategori om Igor om du vill kika lite mer på honom. Ha en fortsatt trevlig onsdagskväll och välkommen åter till D.Y.T (uppdaterar varje dag!) xx

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *