Söndag

Söndag

Winston skäller i garderoben när han kommer hem till mig.

Igår åt jag grapefrukt och städade som en tok, nu är det så rent och luktar såå gott här!

Annars så har jag mest latat mig idag.. sen fick jag tvinga mig att göra något, har massor att rita inför mitt projekt som jag ska berätta mer om senare.

Igår köpte jag årets första tulpaner, dom la sig ner över bordet och slokade på en gång. Skittulpaner!
MEN, min mamma som har knep för allt berättade att jag skulle klippa av dem lite, lägga dem rakt och prydligt och rulla in dem i en tidning. Nu ska de stå kallt över natten och sedan kommer de vara som nya imorgon tydligen.

Sen vill jag också säga TACK till er alla som peppar mig och tror på mig! Tack för alla fina och peppande ord jag fick här! Ni är fantastiska och betyder jättemycket för mig! Puss ♥

0 thoughts on “Söndag

  1. Ååå vilken fin blogg du har! Sååå coolt med allt vintage, och vilka fina frisyrer och kläder du har! Jag gillar också äldre prylar, men sambon är inte lika kåt på sånt så vi har ett regelrätt IKEA-hem i stället :-p

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *