onsdagssegheten

onsdagssegheten

Dagens kläder: secondhandtröja och femtiotalskjol från Malins mormor.Jag tänkte gå och träna ikväll.. men istället har jag bakat chokladmuffins och degar framför tvn. Har redan ätit två stycken och kvällen är ung. Annars så försöker jag lära mig att skriva fakturor, sitter i telefonkö till försäkringskassan, dricker kaffe och längtar efter Andreas.

0 thoughts on “onsdagssegheten

  1. vilken fin ny header! skulle också vilja ha en roligare header, även om jag är fast bestämd om att bloggen ska vara mintgrön med svarta detaljer så skulle jag vilja ha en roligare.. du har aldrig vägen förbi malmö? vi har massor av trevliga butiker här!

  2. Känner igen honom pyttelite. Jag tror att han är kompis med mina gamla killkompisar. Men vad roligt att du hängt där av alla ställen! Världen är så himla liten! (och käka muffins du, jag tränade och blev inte nöjdare av det)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *