En fin gammal klänning

En fin gammal klänning

Idag har jag rotat runt på vinden och i garderoben här hemma i flickrummet…

Jag hittade den här klänningen nerpackad i en kartong och var tvungen att prova.

Jag köpte den i en secondhandbutik för ca 5-6 år sedan och hade den på studentbalen.

Jag kände mig som den ultimata gräddbakelsen med alla dessa detaljer och tyll. Älskar´t ♥

0 thoughts on “En fin gammal klänning

 1. Oj du, den var ju helt fantastisk!

  Och jisses – tack så hemskt mycket! Jag vet inte riktigt om jag har något sätt jag bär mig åt på, men tack så hemskt mycket vad snäll du är!

  Ps. Din blogg är så finfin!

 2. Åh, vad kul att du hade intresset för fina gamla klänningar redan då. Tänkte faktiskt på det bara härrom dagen att det är ju så man ska skaffa sig den finaste unika balklänningen. Själv hade jag tusen ideer om hur min skulle se ut, men den är mig fortfarande kär..

 3. Nu är Läsvärt igång för tredje gången detta år och du har chansen till att vara med om att bli veckans läsvärda blogg. Tycker du att din blogg är läsvärd så tycker jag absolut att du borde vara med.

  Om du ni vinner så kommer du att gå vidare till att bli månadens läsvärdaste blogg och få en länkning i fliken i menyn under kategorin Läsvärt.

  Läs mer här:
  http://xtio.nu/2012/january/lasvart-no3-tavling-vinn-2-lankningarint.html
  (förlåt om du inte gillar dessa kommentarer, men hey jag ger dig ju ett superbra tips för din blogg)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *