Vad jag helst av allt vill ha just nu

Vad jag helst av allt vill ha just nu

För bildkälla, klicka på bilden.
Förlåt, har inte källa till alla bilderna, säg gärna till om ni vet var de kommer från.

Så här ser det ut i min inspirationsmapp för inredning. Jag har nog aldrig längtat så här mycket efter en riktig lägenhet (inte en studentlägenhet) med ett fint kök och ett sovrum. Jag kollar på hemnet varje dag och vill köpa alla lägenheter med originalkök och balkong i Stockholm. Åh, jag vill vill vill bo i en två med min Andreas NU ♥

0 thoughts on “Vad jag helst av allt vill ha just nu

 1. Åh, det gröna längst ner har jag fotat, är hemma hoss en i min klass och jag blev helt kär i deras finfina kök! Fotade en hel del i hans hus innan jag lyckades bli lite social med de andra, haha..
  De andra bilderna var också fyllda med mycket fint, gula tapeten<3

 2. Åh, så himla fina kök! Det olivgröna var ju bara.. LÅT-MIG-BO-DÄR-NU!
  Och en tvåa i Stockholm, med orginalkök, med den där en tycker om – det vore inte fel någonstans.

 3. Vad fint att Sanna och Yaqoubs kök fick vara med 🙂 De har så fint. och det har du med! Men jag förstår att du längtar efter en egen, egen lägenhet! Puss <3

 4. Måste bara säga att du har en jättetjusig blogg och som svar på ditt inlägg: Det var sjukt fint på bilderna. Hoppas du hittar rätt lägenhet senare så att du kan få göra någon sådant. 🙂

 5. nemen.. va fint att se att du uppskattat vårat sommarställs-kök. i like it alot! längtar till sommaren kommer så vi kan hänga där..

  /Lovisa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *