Torsdagskläder till torsdagsmiddag

Torsdagskläder till torsdagsmiddag

Alla kläder är secondhand.
”Håll truten jag sover”Idag ska vi ha middag här hemma med några släktingar och jag har lagat världens godaste veg-gryta! Till efterrätt blir det Andreas farmors underbara philadelphiatårta, det är min favoritdessert. Ni kanske är sugna på recept?

0 thoughts on “Torsdagskläder till torsdagsmiddag

  1. ah, vilken härlig blogg du haaar! du ska verkligen veta det.

    Jaa, lägg ut receptet. Inget kan bli fel med philadelphiaost. (Jag antar att det är philadelphiaost i den för namnet)

  2. Åh,va kul att du är veckans blogg, grattis till det! Jag gick på Musikhögskolan i Piteå samtidigt som dig förresten. Läste Mediedesign och är kompis med Sara/Lilla My, hon läser väl tillsammans med dig? 🙂

    Jättehärlig blogg, du har så himla söt stil. Sluta aldrig vara dig själv!

  3. Fina du!

    Ja recept på tårtan vill jag ha. Ska nämligen få lite fikabesök i helgen, och behöver nåt annat än kladdkaka, som det alltid blir eftersom jag alltid är ute i sista sekund =P

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *