Dagens loppisfynd.

Dagens loppisfynd.

Idag var jag på secondhand när Andreas var på jobbet, köpte denna för en tia.

Jag köpte ett gäng små pytteglas också i fina färger.

Svenskt porslin ♥

Jag köpte fyra tallrikar av Rörstrands Iris också, älskar det mönstret.

Åh vad jag tycker om gamla saker alltså ♥ (speciellt när de bara kostar några kronor styck)

0 thoughts on “Dagens loppisfynd.

  1. Hej, jag undrar hur blir man "veckans blogg", är det bara att ha en fin blogg som dig och blogga mycket, eller måste man skriva att man vill eller något? Eller att hamna på framsidan hursomhelst? :))

  2. Det är helt underbart när man hittar små fynd för några kronor, känns som man är den ända som turen på sin sida 🙂 gör fina tallrikar.

  3. Svar: Det gillar jag! Handlar också en hel del kläder second hand för miljötänket och för att man kan finna lite mer ovanliga saker 🙂 Dock så har jag ingen speciell stil egentligen.

  4. Jag älskar också loppis prylar! Tyvärr är utbudet väldigt blandat där jag bor. Så jag brukar passa på att gå på så många som möjligt när jag hälsar på mamma i Östersund. Runt om kring i Jämtland finns det många!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *