Dagens kläder

Dagens kläder

Vintageklänning och kofta från Cubus barnavdelning.


Idag har jag och mamma shoppat på rea och vart på secondhand och fyndat. Snart kommer Ak hit och hämtar upp mig, vi ska åka till hennes stuga och ha det gött. Imorgon åker jag ner till Karlskrona ♥

Välkomna alla nya läsare!!! Jag tror ni är några nya som hittat hit i alla fall va!?

0 thoughts on “Dagens kläder

  1. Funderat på att handla på barnavdelningen många gånger, men det har aldrig blivit av helt enkelt. Får bli ändring på det. Jätte fina kläder! 🙂

  2. Ja jag hittade hit för några veckor sedan och är redan en trogen läsare 🙂 läste din blogg i våras med men så tappade jag bort bloggadressen när jag bytte dator och hittade inte hit igen så blev jätteglad när jag råkade hamna här av en slump igen 🙂

    Måste säga att det blev jättefint med det röd/orangea håret 🙂

  3. Jag är en relativt ny läsare, så jag tar åt mig- Tack! Gillar för övrigt att du bor här uppe i norr och bloggar om vintage och second hand för det är mest de söder över tycker jag som gör det! Ha en fin kväll! 🙂

  4. Jag är en relativt ny läsare, så jag tar åt mig- Tack! Gillar för övrigt att du bor här uppe i norr och bloggar om vintage och second hand för det är mest de söder över tycker jag som gör det! Ha en fin kväll! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *