busiga hundar och klänning med stjärnor på

busiga hundar och klänning med stjärnor på

hej igen fina läsare!

Imorse blev jag väckt av den här busen!

Sen var vi på secondhand och jag köpte denna enorma duk med finaste mönstret.

Sen köpte jag den här klänningen på HM. Inte ofta jag köper nyproducerade kläder men jag kunde inte motstå dessa stjärnor ♥

0 thoughts on “busiga hundar och klänning med stjärnor på

 1. fin skjorta! jag tänkte kolla om det fanns möjlighet till ett litet samarbete? 🙂 jag gör egna prints och du kanske hade lust att skriva ett litet inlägg om dom eller liknande? kram 🙂

 2. åh jag köpte också den för ett tag sen, så himla fin.. och SKÖN! Det är så synd att det inte finns så många secondhand i Malmö, jag älskar det också men här är det lika dyrt (om inte dyrare) än i vanliga affärer vilket är så synd. Man får passa på när man åker hem till Karlshamn att fynda. 🙂

 3. Hej, fin blogg!
  skulle betyda allt om du ville kolla min blogg varje dag och slänga in några kommentarer? 🙂
  skriver allt mellan himmel och jord, + att jag svarar på alla frågor jag får!! har också lite fotoshoot osv!
  kram 🙂

 4. Hittade din blogg igår och läste flera månader i arkivet. Både du och second hand möbler/prylar var med i min dröm 😛 Minns inte mer av drömmen dock.

  Kram

 5. Jag upplever att det är väldigt dåligt med bra second hand i Norrbotten dessvärre. Jag hittar aldrig något att hänga i granen här i Luleå åtminstone. Kan du rekommendera ett par ställen i norr där man kan hitta något fint? Stadens Myrorna och Kupan är inga ställen man lyckas fynda på.

 6. Hej, vilken underbar blogg & underbar stil du har!
  Tänkte kolla med dig om du råkar veta av några webbshoppar med vintage kläder, och kanske möbler? Och göra upp allt det i ett inlägg? Vore ju supergulligt av dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *