Bilder på mitt nylle

Bilder på mitt nylle

Kragen & koftan ♥

Korta krullet och gröna klänningen

Redo för snöblåst & pincurls

Min väg till skolan

hej

En söndag

Håret rullat och sen in i varmluften

Midjan och nyllet

0 thoughts on “Bilder på mitt nylle

 1. älskar din blogg och stil, väldigt lik min. jag och min sambo har typ bara 70-tal i vårt hem 🙂 men önskar att ha mera, jättesvårt att finna sånt på loppisar där vi bor 🙁

 2. Sv: Hihi, nema problema. 😉 Tycker att man ska berätta saker som kan göra folk glada. Jag vinner ju inget på att hålla tillbaka sådana tankar liksom. 🙂 För du är verkligen jättevacker! 🙂

  Har du en sån där "frisörhårtork" vet inte riktigt vad den heter)?! Det kallar jag häftigt!! Är det för att torka håret eller vad används den till? Har mest sett den i filmer såsom Hairspray-filmerna och dylikt. 😀

  Kramisar
  // Marika

 3. Hej! Du som är 50-talet själv kanske kan tipsa om några bra gamla filmer med vackra klänningar, fina frisyrer och romantiska berättelser?
  I förbifarten kan jag också tala om för dig att du är otroligt vacker och modig som vågar vara dig själv. Du är en stark förebild och du peppar mig varje dag. Ha det underbart! / Alice

 4. dunderfin blogg du har och älskar dina frisyrer. dom är to die for! kapade av mitt hår för några år sen och det växer lika sakta som..ja..jag vet inte vad. såg att du har instagram! blir till att följa dig där! god fortsättning från tove!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *