New york del 5

New york del 5

Bästa tjejerna i deras bästa affär.. Dom är så himla fina alltså!!!

Jag med ännu ett paket kaneltuggummin, det godaste som finns typ!

Fikapaus medans vi väntage på att en vintagebutik skulle öppna.

Sen var det dags att kryssa av en av sakerna på checklistan, Mac & cheese.

Jag i min nyinköpta tröja, så himla fin och lurvig.

Nästa dag åkte vi till Ground zero (där tornen stod) för att se hur de bygger där.

Jag hade så ont i fötterna så jag grät, kunde inte få på några skor och knappt gå. Det löste vi så här!

Ja, vad gör man inte…

Vi mötte upp några vänner som bor i New york och en som också var där på semester.

Vi promenerade från Battery park och sedan åt vi mat.

På kvällen mötte vi upp dem igen för att gå på Beutybar.

Det är en gammal femtiotalssalong som förvandlas till bar på kvällarna.

Cosmopolitan och maikyr för 10 dollar.

Jag valde rött med glitter.

Michaela och Carro, så himla fina!

Vi hann även med en knäpp och hemlig bar plus en bar med jukebok fylld med skitbra musik.

Frukost på vanliga stället i Chinatown dagen efter.

Sedan åkte vi tunnelbana upp till Time square och gick neråt.

Det var våran sista dag och vi skulle hinna med massor.

På kvällen hade vi bord på Schillers.

Där fick vi gratis champange bara sådär. (hehe, nä dom glömde bort oss och vi fick vänta på vårt bord)

Jag var inte direkt jätteimpad av stället plus att det var väldigt högljutt. Men vi åt god mat och efterrätt och sedan gick vi vidare mot Max fish.

Vi hamnade på en skate/punk bar där ölen kostade en dollar. Haha.

Sen var det sista dagen och vi åt American pancakes på ett ställe med 1½ timmes kö utanför.
Älskade NYC, vi ses snart igen ♥

0 thoughts on “New york del 5

  1. jag vet, så himla dumt! är konstant trött men lyckas aldrig somna.. jag ska inte flytta från karlskrona, men däremot år jag på väg till värmland nu för att hjälpa min sambo flytta hem! jippi! hoppas du får det bra här nere över nyår, trots att det är snölöst och dant. 🙂 kram

  2. Åh, jag känner igen det där med onda fötter. När jag och min sambo var i London i fyra dar gick vi överallt och varje kväll kände jag mig som en krympling eller en 90-åring. Värst var att resa sig och gå hem efter det sista stoppet på dagen; middag på någon restaurang i samma kvarter som hotellet. Efter att suttit en liten stund och vilat och ätit blev det på något underligt vis ännu värre :/

  3. Underbara bilder och fina du! Ni måste ha haft en upplevelse för livet 🙂 Åh vad jag vill göra en checklist och åka till New York NU. Alltså raggsockorna i de rosa sandalerna, haha så sött! Men ja vad gör man inte 🙂

  4. Vilka härliga NY-bilder! Förstår att du hade det finfint! Ja förutom de onda fötterna då, segt. Nu vill jag också åka till New York, hej avis liksom! Var där för över ett år sen, men det finns ju så mycket att se och upptäcka och göra!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *