Vad jag gör istället för att sova

Vad jag gör istället för att sova

Sen jag kom hem från Amerikat har jag inte kunnat vända tillbaka tiden riktigt. Jag somnar inte före 4.30 och igår somnade jag efter 05 på morgonen. Jag hatar att ligga och vara pigg i sängen så istället satte jag igång med en liten tomteverkstad i köket…

Polkagrisstänger från Candyland i New york.

Twizzlers


Jag pysslade och gjorde massa fina paket.

Och sedan tänkte jag att eftersom det ändå var efter tolv så kunde jag ju få öppna lucka 8 på min kalender från bodyshop som jag fick av Andreas ♥

0 thoughts on “Vad jag gör istället för att sova

  1. känner igen det där! tyvärr skulle jag ju upp och jobba dagarna efter så fick bara 2-4 timmars sömn per natt. men det kanske var tur egentligen, för då tvingades man ju ställa tillbaka dygnet. att flyga TILL usa är ju lättare, då tjänar man ju bara tiden men att komma hem… jobbigt!

  2. Åh, vad jobbigt att inte kunna sova! :/ Hoppas det vänder snart. Men du såg ut att ha haft det himla mysigt iallafall, fina paket. Vad gulligt av honom! Själv har jag aldrig fått andra kalendrar än dom med choklad i, haha.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *