Gammal kofta och förstora brallor.

Gammal kofta och förstora brallor.

Blus, Monki. Kofta och jeans, vintage.Jag hittade så många fina och helt underbara koftor i NY. Så där gamla med frasigt foder och fantastiska broderier. Nu har jag handtvättat dem och håller på att fy fast de pärlor som lossnat osv. Ni ska få se bättre bilder på dem sen, men här är en av dem i alla fall. Byxorna köpte jag för 8 dollar också. De är förstora men jag kunde inte låta bli att köpa dem för de var så billiga och snygga. Mamma, kan du sy in dem tror du? blink blink ♥

0 thoughts on “Gammal kofta och förstora brallor.

  1. klart det är din pojkvän som bor här nere! jag läste nog din kommentar lite för fort.. yr i nattmössan som jag är. jag vet inte vem andreas är, men efter lite gammal hederlig facebookstalking kan jag konstatera att han känner sju av mina bekanta! spännande.

    och att bo ifrån varandra är SÄMST! min sambo flyttade till värmland (ödets ironi?) för att plugga den här terminen. snart kommer han hem igen, men jag har ju nästan gått under.. och det är bara 45 mil! hur klarar du HUNDRAfyrtio? att flytta till karlskrona låter helt klart som ett alternativ, tycker jag. tänk vilka häftiga kafferep vi skulle kunna ha med hallonsemlan då. 😉

  2. Hej, läser din blogg lite nu och då och tror du skrev om swedish hasbeens för ett tag sen..såg att de ska ha kampanj på det märket på campadre.se snart. Kanske kan vara något för dig? Tack för en fin blogg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *