Hemma från New york.

Hemma från New york.

Bilder från dagens bestyr.

Nu är jag hemma igen efter elva underbara dagar i new york. Jag har massor av bilder att visa och första inlägget kommer upp redan ikväll. Jag har inte hunnit göra så mycket sedan jag kom hem… Köpt hyacinter för julstämningen, packat upp lite och sorterat mina nya vintagekläder som ska tvättas. Jag har hunnit fylla år också, igår. Men jag tänker inte skriva något om vilken underbar födelsedag jag hade, för den var den sämsta någonsin. Sådeså, vi lämnar det där helt enkelt. Vi hörs lite senare med en bildbomb från den bästa staden i världen istället! Puss ♥

0 thoughts on “Hemma från New york.

  1. Men du det finns alltid något att fira! Du kan ju fira när du fyller ett halvår till! Plus att du på den här sidan http://www.birthday.se/ kan du söka efter dig själv och få reda på hur många dagar gammal du är, nästa år fyller jag 8000 dagar, absolut något att fira!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *