Råkade visst klippa page.

Råkade visst klippa page.

Imorse hade jag långt hår… Sen kom min ”impulsiska” sidan fram och Lindie fick klippa av en bra bit.

Så nu ser jag ut så här!

Jag gillar ju page.. men kanske inte tänkte mig för nu, har ju just blivit riktigt bra på pincurls. Jag måste nog testa redan ikväll att lägga håret och se hur det blir på så här kort hår! Vi får se imorgon. Puss ♥

0 thoughts on “Råkade visst klippa page.

  1. Du blev hur fin som helst. Och det där med pin curlsen behöver du inte oroa dig för, jag har sedan jag klippte av allt mitt hår tyckt att det har blivit mycket lättare att göra diverse frisyrer. Nu är ju mina inte lika avancerade som dina förstås, men det kommer gå galant! Bildbevis på det efterfrågas såklart 🙂

  2. Åh! Blev ju hur bra som helst! Jättefint, du passar verkligen i det! 🙂 Jag impulsklippte page för fyra år sen, trivdes himla bra i det. Men nu vill jag ha lååångt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *