Två saker jag ska göra i New York

Två saker jag ska göra i New York

Macys Thanksgiving day parade

Paraden är lite som startskottet på julen och är enorm. Paraden har existerat sedan 1924. Tänk er enorma ballonger, marcherande band som spelar musik och hundratals clowner på Broadway.

Julganen tänds vid Rockefeller Center

Den enorma granen tänds på onsdag och då ska vi stå där och titta. I år firar cermonin 75 års jubileum. Varje år ger sig chefen för Rockefeller Center ut på vägarna för att leta upp årets gran. Under vintern åker han flygplan över hela landet. Efter att granen är fälld anländer den till New York city på natten med poliseskort. Den första granen kunde beskådas 1931.

0 thoughts on “Två saker jag ska göra i New York

  1. Båda dessa trevliga events innebär sjukt mycket människor så var där i GOD tid! Och köp med nåt varmt att dricka, starbucks är ett hett tips ;)Julpyntningen runt midtown i alla fancy, dyra butiker är också fin. 🙂 enjoy the best city there is!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *