Om exakt en vecka åker jag till NEW YORK!

Om exakt en vecka åker jag till NEW YORK!

Hej, här är jag idag.

Först glömde jag ställa in vitbalansen så bilden blev så här spexig.

Igår var en fin kväll. Jag hade en reporter här från P4 som gör ett reportage om vintage.

Och nu börjar det bli riktigt pirrigt i magen, för om bara en vecka flyger jag och Moa till New york!!!!!!!

0 thoughts on “Om exakt en vecka åker jag till NEW YORK!

 1. Jag undrar hur du gör den där frisyren. Rullar du upp håret på hårspolar och sen bara fäster dom med hårnålar. Om du har tid skulle jag vara evigt tacksam för ett tips. Mitt hår blir bara tussigt och jag vill lyckas få det så slätt och fint som du får det:)

 2. Hej och välkommen till New York – staden som aldrig sover! Du kommer älska den. Jag var väldigt skeptiskt till NYC(är ingen storstads brud) men efter ett år i staterna have I changed my mind! I never wanna leave!

  Vill även passa på att fråga fall du inte kan göra något video inlägg på hur du gör din frisyr och får scarfsarna att sitta kvar på huvudet? Min trillar av så fort jag rör på mig…
  Tack för en grymt inspirerande blogg!

 3. Alltså, du ser ju helt fantastisk ut! Världens filmstjärna. Önskar jag kunde göra sån frisyr.
  Jo, jag var i Luleå och sökte teaterhögskolan. Det gick bra faktiskt, jag har gått till tredjeprovet och ska tillbaka i januari. Men jag trodde du bodde i Piteå?!
  <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *