0 thoughts on “Det här med håret.

  1. ORANGE!! Allt blir bättre med rött hår, lovar! Önskar jag vore blond så mitt hår lättare kunde bli rött med stort R, nu blir det bara rödbrunt men det duger det med!

  2. har precis samma problem just nu… har försökt bli platinablond jättelänge nu, men så har ja fått för mig att bli röd/brunett… men då är ju allt blekande i onödan, osså vet jag att jag kommer tröttna på röd/brunt så kommer man gå igenom hela processen igen…. men de är ju så sjukt fint me lite färg i håret ändå -.-

  3. Köpte en ny dator i somras och glömde att lägga över alla bokmärken. Har jag inte kollat din blogg sen dess eftersom jag glömt bort namnet på den. Nu hittade jag den! Din blogg är fantastisk! Jag blir så glad och inspirerad och ja, jätteglad blir jag! Verkligen!

  4. Tycker du har så fint som det är! Att du isåfall ska spara ut det 🙂 Men vill du göra en förändring så då röstar jag på lugg, inte ändra färgen den är så fin.

  5. Jordgubbsblond håller jag med om! Hehe, jag är själv det och tycker det finns så oerhört få! Du skulle passa i det! Har du testat faux bangs? När jag hade långt hår brukade jag ha det ibland. Det var praktiskt, ena dagen kunde man ha lugg och andra dagen inte.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *