Dagens snorkuse

Dagens snorkuse

Det här är min blogg och jag tycker om den. Men den vore inte ett skit utan er! Ni som klickar er in här är ca 1200 per dag och jag tycker så mycket om er allihop! Ni skriver aldrig elaka saker, jag skriver aldrig elaka saker – vi är snälla. Ni peppar mig så otroligt och jag vill liksom ge tillbaka! Jag vill ge inspiration, pepp och fina saker till er.

Men nu tänkte jag även påminna er om en sak: Det är inte så jag lever hela tiden! Jag har inte ett perfekt liv med skratt och bakverk varje dag. Jag är inte positiv och gullig hela tiden med röda läppar och lockigt hår. Jag deppar, gråter, har fett hår, ältar saker, är jobbig, sur och grinig även jag. Men jag delar inte med mig av den sidan, även om den finns där. Jag väljer att hålla den för mig själv och mina nära.

Nä, då väljer jag hellre att visa fina klänningar! Det är det min blogg är till för, att sprida det där ”rosa skimret” som finns i vardagen och förhoppningsvis inspirera er lite då och då. För hur kul hade det varit att se dagens snorkuse istället för dagens kläder?

Puss ♥

0 thoughts on “Dagens snorkuse

  1. håller med och vet precis vad du menar. man vill ju inte läsa om tråkigheter. herregud, sånt har väl alla i livet. nä, bättre att läsa om vippiga kjolar istället. puss!

  2. Jag tycker att du gör helt rätt!! Fortsätt att visa oss alla dina underbara klänningar och andra fantastiska fynd du gör. Det är sådant man vill se och som iaf gör mig glad en grå och tråkig höstdag som denna! Kramiz

  3. Helt rätt! Tycker din blog är super fin som den är, men vet du, jag är helt sjukt nyfiken på hur du låter när du sjunger! Kan vi inte få höra det snart? 🙂

  4. Klickar in på din blogg nästan varje dag och lämnar den alltid med ett leende massa insperation. Du är duktig på det du gör, sluta aldrig 🙂

  5. Jag håller helt med. Det är lite det jag tycker är målet med att ha en blogg, att få välja bort de bitarna av sig själv man inte vill visa. Inte för att jag inte tycker om de bitarna, utan bara för att jag vet att jag kan. Lite som att gå in i en roll, och jag gillar det! Det är fantastiskt att kunna ha ett alter ego som man kan styra och ställa över bäst man vill, även fast det såklart finns en hel del likheter med ens riktiga jag. Det är så jag ser på bloggandet i varje fall. Kram på dig!

  6. Du är allt bra fin. Och helt rätt! Jag är kär i din blogg, får så otroligt mycket inspiration, även om vi rör oss lite i olika årtionden (fast jag gillar ju blandningar och har pendlat lite från och till mellan femtio och sextio). Min dagliga femtiotalsdos, och jag älskar den!

  7. Din blogg är bäst, du är bäst! Du inspirerar alltid och man blir lika glad varje gång man går in och kikar runt här. Och såklart man ska hålla saker för sig själv och sina nära, det måste man ju få 🙂 Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *