min första gif

min första gif

Jag testade det här med att göra en gif. Blev asful och pixlig eftersom jag använde gickr.com. Jag försökte använda Emelies tips här men gick bet redan när jag skulle öppna flera bilder i photoshop. Fattar ju ingenting jag!

0 thoughts on “min första gif

  1. Jag har också försökt mig på att göra en gif i gickr.com, men den blev lika pixlig som din… Jag håller precis på att lära mig alla funktioner i photoshop så jag får väl försöka mig på en gif där med när jag ändå håller på 🙂 Kan andra få till det så borde ju vi med kunna!!

  2. ÄLSKA gifar. när man väl lärt sig i photoshop kan man inte sluta … det kommer nog om du testar vidare. öppna alla bilder för sig och markera+klistra in varje bild i ett enskilt lager/enskild bildruta och se till att "ögonsymbolen" är markerad för det lagret som du vill ska synas på varje bildruta.

  3. Åh! Jag tror jag ska göra en lite mindre komplicerad tutorial, när jag kollar på den där så här i efterhand blir jag själv helt förvirrad faktiskt, haha!

  4. Inte appropå det här inlägget, men appropå att jag läste att du gillar lindyhop. vad roligt! jag har alltid velat dansa lindyhop men har aldrig lyckats få med mig någon som vill dansa med mig. kanske hittar på någon snart om jag har tur. =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *