Torsdag.

Torsdag.

Bild av Linus från förra årets evenemang och konsert Jump&Jive.


Idag har jag spelat upp låtar jag skrivit och tänkte mycket på två konserter jag ska göra efter jul. Jag älskar att planera och fixa, dra ihop musiker och bestämma låtar. Om en timme sitter jag på bussen hem till mamma i Övik, det ska bli så otroligt skönt att komma hem! Fem timmar på buss med virkning, textskrivning, mejlintervjuer och telefonsamtal borde gå ganska fort. Puss ♥


0 thoughts on “Torsdag.

  1. Hej Karoline!

    Jag har fått äran att lotta ut sammanlagt 6 biljetter till Retromässan. Man tävlar genom att visa upp sitt bästa retrofynd på den egna bloggen, alt. på Kom igen bloggens facebook sida. Jag misstänker att du har en del fina retro fynd. Det står mera detaljerade instruktioner på bloggen. Mvh, Lina

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *