Mobilbilder från de senaste dagarna.

Mobilbilder från de senaste dagarna.

Finaste lampan och Andreas som bäbis. Så söt så jag dör med den stora munnen.

Fredagsfika och fint hemma hos Andreas mormor.

Björkholmsstugorna ♥

Lördagspromenad och solande katten.

Ekholmen, utsikten från köksfönstret ♥

Kroppkakemiddag och hissbild.

Söndagsgodis och nytt porslin.

Jag med Andreas glasögon och kvällsmys i köket.

UNDERBARA klänningar jag testade igår på beyond retro, alla passade perfekt också.

Jag sparar pengar och köpte ingen, men den röda hade varit fin till jul.

0 thoughts on “Mobilbilder från de senaste dagarna.

  1. Vill också ha en pryl som tar så små & fina bilder. Hade en sån där fancy mobil men gav bort den och har nu min gamla igen. Typiskt att man inte kan ta sådana där foton på något annat sätt. Eller finns det kanske något program eller photoshop-knep du kan?

  2. så mycket fint på en gång! och tack! jag vill nog mest bara ser hur allting är på riktigt, gå i söta butiker, gigantiska godisaffärer & sånt knäppt som inte finns hemma! du får fota massor när du är där & sedan tipsa om allt fint när du kommer tillbaka!

  3. Åh, förtjusande! Jag blir stolt över dig som inte köpte någon av klänningarna för de ser ju otroligt fina ut! Speciellt den grönblommiga, men beyond retro kan ruinera nästan vem som helst, så det är bäst att hålla sig därifrån 😉

  4. Åh, här kände man igen sig! Jag går förbi både Björkholmsstugorna och det där fina gula huset på Ekholmen på min morgonrunda minsann. 🙂 Och himla vad fin du är jämt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *