0 thoughts on “Älskade loppisprylar.

  1. gissar att kannan är inköpt på pingstkyrkamn second hand? bor i karlskrona (stammis på pingstkyrkan 🙂 ) och har iaf sett en liknande där nyligen.. fin fin!!

  2. ja men visst är den inköpt i karlskrona! vad tokigt att du sett just den :p Jag var ju där nere i nästan en vecka, men nu är jag tillbaka i Piteå 🙁 Älskar Karlskrona!!!

  3. haha. ja det säger lite för mkt om min hobby som sakletare i stan 🙂 pingstkyrkans second hand är min absoluta favorit i stan och där har många fynd gjorts minsann, det bästa kanske ett bord med perstorpsplattan virrevarr som jag hade letat efter länge och en dag så stod det bara där! ibland har man tur. kul att du gillar Karlskrona.. själv är jag relativt nyinflyttad oh känner en vid hatkärlek till den lilla avlägset belägna men otroligt vackra staden.. Tack för en fin blogg!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *