Vantar.

Vantar.Innan jag åkte ner hit till Karlskrona virkade jag klart mina vantar som jag började med för några veckor sedan. Att virka vantar var inte alls så svårt som jag trodde även fast jag struntade i att använda mönster. Nu ska jag göra ett par enfärgade gula med rosa tummar!

0 thoughts on “Vantar.

  1. tjusigt! nej vantar är faktiskt inte alls svårt så fort man förstått själva konstruktionsién. då är det bara att virka på, eller sticka om man så vill =)

  2. En fundering bara:
    Kommer inte ett par gula vantar med rosa tummar se lite knasigt ut? Iallafall om det är ljusrosa. Då komemr det på håll se ut som om det är vantat utan tummar? Eller att det för tankarna till någon annan kroppdel.
    Kanske bara är jag.
    Och en sak till. Fint porslin du köpt. Jag gillade den blå vasen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *